Slaaptrainer - 6 geluiden, incl. white noise

Hoge korting!
€19,95 €25,95
Op voorraad
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis ⓘ
Artikelcode
EAN 8720299189843
Informatie

Ideaal om je kindje te helpen in slaap te vallen

Deze slaaptrainer helpt je baby makkelijker (zelfstandig) in slaap te vallen. De slaaptrainer heeft zes verschillende geluiden en een ingebouwde huilsensor.

Heeft jouw baby moeite zelf in slaap te vallen? Logisch!

Een baby leeft eerst negen maanden in de buik van de moeder. Een hele veilige, beschermde, warme omgeving, waar het nooit stil is. Je baby hoort allerlei geluiden van de buitenwereld, maar hoort daarnaast ook continu de bloedsomloop en de hartslag van de moeder. Deze geluiden zijn er altijd en je baby raakt eraan gewend, waardoor die geluiden veilig en vertrouwd voelen. Eenmaal buiten de baarmoeder zijn de geluiden heel anders. Stemmen zijn harder, de hartslag en de bloedsomloop van mama zijn weg en ‘s nachts in het ineens muisstil. Dit kan ongemakkelijk of zelfs spannend zijn voor je baby. De slaaptrainer kan hierbij uitkomst bieden.

Keuze uit 6 vertrouwde geluiden

Deze baby shusher heeft zes verschillende geluiden, waaronder een hartslaggeluid en een white noise geluid (vergelijkbaar met de bloedsomloop zoals de baby die hoort in de baarmoeder). De bekende en vertrouwde geluiden helpen je baby tot rust te komen en makkelijker zelfstandig (weer) in slaap te vallen. Het geluid kan ingesteld worden op verschillende volumes. Na 30 minuten stopt het geluid vanzelf.

Unieke huilsensor

Wat de slaaptrainer uniek maakt is de ingebouwde huilsensor. Zodra je kindje begint te huilen herkent de sensor dit en schakelt de Easybaby Slaaptrainer automatisch in. Zo wordt je baby door de vertrouwde geluiden weer gerust gesteld en wordt het makkelijker om zelfstandig weer in slaap te vallen.

Hulpmiddel, geen vervanging!

De Easybaby Slaaptrainer is een hulpmiddel voor slaaptraining en dus geen vervanging voor de ouders. Ga altijd naar je baby toe wanneer je baby blijft huilen en bied de troost en bescherming die je baby nodig heeft. Bij een goede slaaptraining staan rust, ontspanning en balans centraal. Voor je baby en voor jou.

Specificaties
Gewicht 132 gram
cry-sensor ja
Stroomvoorziening oplaadbaar via usb-kabel
Adviesleeftijd 0 - 3 jaar
Anderen kochten ook
Reviews
5,0/5 Gemiddelde beoordeling van 2 review(s)
Sandra Hop
29 Dec 2020

Met het zachte geluid van deze slaaptrainer op de achtergrond valt mijn dochter zoveel meer ontspannen in slaap. Heel fijn!

Sara van Houten
30 Dec 2019

Topding! Echt heel blij mee. Snelle verzending en goede persoonlijke service.