Over ons

Over ons

Professional en moeder

Hoi! Ik ben Daisy, oprichter en eigenaar van Easybaby. Ik ben kinder- en neonatologie-verpleegkundige (verpleegkundige voor pasgeboren baby's), verpleegkundig babyconsulent en babymassagedocent. Een hele mond vol, maar ik wil nu eenmaal alles weten op het gebied van babyzorg.

Ook ben ik mama van 3 dochters. Ik spreek dus vanuit eigen ervaring, maar ook als professional. Die babytijd is geweldig! Maar af en toe ook zo intensief. Korte nachten, soms een onrustige baby en vaak maar weinig echte quality time. Met je baby, partner, andere kinderen, of voor jezelf.

Wereldwijde zoektocht

Daarom is mijn missie simpel: met de producten van Easybaby wil ik jouw leven en dat van je baby makkelijker en aangenamer maken. Ik ben daarom letterlijk een wereldwijde zoektocht gestart naar de absolute musthaves voor elke mama (en papa natuurlijk). De allerhandigste producten die jouw leven met je baby echt makkelijker maken. Beter slapen, beter eten, verzorging en gemak onderweg.

In deze webshop vind je mijn selectie. En er worden continu nieuwe producten toegevoegd. Elk product wordt door mij persoonlijk getest op veiligheid en gebruiksgemak. Als babyconsulent beoordeel ik ook of het product juist wel of niet goed is voor de ontwikkeling van je baby. En de band tussen jou en je kindje.

Vragen of advies

Heb je vragen? Of wil je advies? Dan help ik je graag verder. We zijn bereikbaar per telefoon, mail of whatsapp. Veel shopplezier!