Beter slapen

De beste producten om je kindje te helpen zelfstandig in slaap te vallen. Want nachtrust voor je baby betekent nachtrust voor jou!

€36,50
Gratis verzending!
Rockit Baby Rocker
€51,95
€75,95 €98,75
€32,50 €37,40
€35,95 €41,60

(Beter) slapen producten van Easybaby

Slapen is vaak toch wel een dingetje bij (pasgeboren) baby's. Af en toe hoor je weleens dat een baby direct doorslaapt vanaf de geboorte, maar bij de meeste baby's is dit vaak niet het geval. En dat is hartstikke normaal, maar het kan soms best frustrerend zijn. 

Slaaptrainers

Om jouw als ouder te helpen, hebben we een aantal producten voor je geselecteerd die je helpen om je kindje (beter) te laten slapen. Denk bijvoorbeeld aan onze slaapknuffel, maar ook de 3-in-1 slaapastronaut van ZED. Of de Rockit Baby Rocker: je hangt hem aan de kinderwagen en dit apparaatje zorgt voor de wiegende beweging, zodat je baby doorslaapt, ook wanneer de kinderwagen stil staat. Ideaal!

Co-sleepers

Daarnaast hebben we ook co-sleepers in ons assortiment. Zo hebben we een co-sleeper die ook dienst kan doen als een wieg, met een automatische schommelfunctie. Die wiegende beweging geeft jouw baby een vertrouwd en veilig gevoel, wat kan helpen bij het makkelijker in slaap vallen of het langer doorslapen.

Ook hebben we een co-sleeper die je daarnaast kunt gebruiken als een reiswieg. Ideaal voor onderweg of als je ergens op bezoek bent. Ook deze co-sleeper heeft een vibratiestand en ingebouwde slaapliedjes om zo je baby te helpen bij het slapen. Wel goed om te weten: de laatstgenoemde co-sleeper/reiswieg kun je niet meer gebruik als je baby al zelfstandig rechtop kan zitten.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op via [email protected] of stuur ons een berichtje via Whatsapp. Laat ons vooral weten waar je naar op zoek bent en we helpen je graag bij het vinden van het juiste product!