Easybaby Breast Pump - draadloze borstkolf

Bestseller
€64,95 82.95
Op voorraad
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis ⓘ
Artikelcode
EAN 8719327663530
Informatie

De Easybaby Breastpump is de ideale handsfree kolf voor jou én je baby. Want wist jij dat deze borstkolf draadloos is, de natuurlijke zuigreflex nabootst en super compact is? Dus zoek niet verder want dit is hét draadloze kolfapparaat voor ultiem gemak. 

De Easybaby borstkolf in een notendop:

  • Handsfree
  • Volledig draadloos
  • 3 stimulatie standen
  • 12 vacuüm sterktes
  • Geluidsarm
  • Makkelijk schoon te maken
  • Past in een voedingsbeha

Draadloze kolf

De Easybaby Breastpump is een handsfree kolf. Volledig draadloos en draagbaar. Hiermee heb je je handen helemaal vrij tijdens het kolven. Ideaal want je kolft waar en wanneer je wilt: onderweg, op je werk of gewoon thuis. Geen stroomsnoeren en slangen meer, maar alles draadloos in 1 compacte kolf. Kortom, handsfree kolven brengt jou meer gemak en meer knuffeltijd met je baby. 

Natuurlijke zuigreflex

Deze draadloze borstkolf beschikt over 3 stimulatie standen; massage, expressie en een combinatie van beiden. Hiermee wordt de natuurlijke zuigreflex van je baby nagebootst. Dit stimuleert de melkproductie. De kolf bevat 12 vacuüm sterktes van zacht naar hard. 

Gebruiksgemak 

Door het compacte formaat schuif je dit kolfapparaat draadloos en perfect in je voedings-BH. De Breast Pump is geluidsarm, eenvoudig uit elkaar te halen en makkelijk schoon te maken. Standaard wordt een 24mm schelp meegeleverd. Mocht dit niet passen, dan kun je borstschelpen in andere maten los bijbestellen. Met de digitale display kun je de kolf eenvoudig bedienen. Ook tijdens het kolven, omdat de display mooi in het zicht zit.

De melk wordt direct in een cup opgevangen en heeft een inhoud van 180 ml. Na het kolven giet je de melk direct vanuit de cup over in een flesje of bewaarzakje. Je kunt onze herbruikbare bewaarzakjes ook mee bestellen.

Bestel 'm nu! 

Je kunt de Easybaby Breastpump los bestellen, als set van 2, of als compleet pakket, met keuze uit een mooie kolftas, een comfortabele voedings-BH, herbruikbare melkzakjes en een elektrische flessenreiniger.

Combideals
Reviews
5,0/5 Gemiddelde beoordeling van 6 review(s)