Easybaby Slaapknuffel

Vakantiegelddeal!
€29,95 €36,50
Op voorraad
Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis ⓘ
Artikelcode
EAN 8719327419502
Informatie

Heeft jouw baby moeite om zelf in slaap te vallen?

De Easybaby slaapknuffel is een hulpmiddel om je baby te leren zelf in slaap te vallen. De rustgevende baarmoedergeluiden en lichtprojectie geven je baby veiligheid, herkenning en vertrouwen. Je kunt kiezen uit een hartslag, ruisgeluid, baarmoedergeluid of een slaapliedje. Je kindje zal de geluiden al snel gaan associëren met slapen. Dankzij de unieke huilsensor slaat de knuffel automatisch aan, zodra je kindje begint te huilen. Zo leert jouw baby zelf in slaap vallen.

Je baby valt moeilijk in slaap? Heel logisch!

9 maanden lang zat jouw kindje in je baarmoeder. En daar is het nooit stil. Er is continu geluid. Van binnenuit of van buitenaf: hartslag, ademhaling of stemmen van buitenaf. Voor jouw kindje was het nooit stil. En dan opeens ligt je baby in een bedje op een stille kamer. Alles is plotseling stil. Dat kan voor je kindje erg onwennig zijn. Het kan zelfs onveilig voelen. Logisch dus, dat veel baby's moeilijk zelf in slaap vallen. Daarom is deze knuffel met baarmoedergeluiden zo fijn.

Het is eigenlijk een slaaptraining voor je baby. Een knuffel en baby shusher in één.

Knuffel met hartslag

Vooral het geluid van de hartslag is voor je baby erg vertrouwd en herkenbaar. Het geluid van de hartslag van de moeder geeft jouw baby het gevoel van herkenning. Het is het meest vertrouwde geluid dat je baby al die maanden heeft gehoord. De Easybaby slaapknuffel bootst dit geluid na. Naast het hartslag geluid kun je ook kiezen voor ruisgeluid, baarmoedergeluid of 6 verschillende slaapliedjes.

Rustgevende lichtprojectie

Deze hartslag knuffel heeft een lichtprojectie in drie verschillende lichtsterkten, waarmee fascinerende sterren en maanlichten op het plafond en de muur rondom het bedje van je baby worden geprojecteerd. Plus een zacht nachtlampje om je baby te troosten in het donker. De lichtprojectie vervaagt langzaam in verschillende kleuren om de aandacht van je baby te trekken en hem of haar in slaap te helpen. 

Unieke huilsensor

De Easybaby slaapknuffel is een mooi hulpmiddel om je baby slaaptraining te geven. Wat 'm echt uniek maakt is de huilsensor. De slaapknuffel herkent het huilen van jouw baby en springt automatisch aan. De rustgevende geluiden en lichtprojectie gaan dus automatisch aan zodra jouw baby begint te huilen. De huilsensor reageert op het huiltje van jouw baby. Zodra je baby begint te huilen zal automatisch het ingestelde geluid inschakelen om de baby te kalmeren, waardoor je kindje weer zelfstandig kan doorslapen. De geluiden, het volume en de lichtsterkte zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen.

Super zacht en uitwasbaar

De Easybaby slaapknuffel is niet zomaar een knuffel met hartslag. Hij is super zacht en uitwasbaar. Je kunt eenvoudig de geluidsmodule uit de knuffel halen en de knuffel wassen. Zie de foto's.

Oplaadbaar met USB-kabel

Je kunt deze knuffel met hartslag eenvoudig opladen met de bijgeleverde USB-kabel. Je hebt dus geen batterijen nodig en laadt 'm eenvoudig op. Eenmaal vol gaat de knuffel nachtenlang mee. Je hoeft 'm dus niet vaak op te laden.

Kies je favoriete knuffel: koala, schaap of eenhoorn

De Easybaby slaapknuffel is er in 3 super schattige varianten: een grijze koala, een wit schaapje of een roze eenhoorn. Je kunt kiezen uit één van deze 3 varianten. Zo heb je een knuffel met baarmoedergeluiden die echt bij jouw baby past!

Hulpmiddel, geen vervanging!

De Easybaby Slaapknuffel is een hulpmiddel voor slaaptraining en dus geen vervanging voor de ouders. Ga altijd naar je baby toe wanneer je baby blijft huilen en bied de troost en bescherming die je baby nodig heeft. Bij een goede slaaptraining staan rust, ontspanning en balans centraal. Voor je baby en voor jou.

Specificaties
Afmetingen H: 24cm B: 23cm D: 12cm
Gewicht 230 gram
Materiaal 90% katoen, 10% polyester
wasvoorschrift handreiniging
Stroomvoorziening oplaadbaar via usb-kabel
Adviesleeftijd 0 - 3 jaar
Anderen kochten ook
Reviews
5,0/5 Gemiddelde beoordeling van 9 review(s)