Actievoorwaarden EK 2024 deals *

EK deals 2024 *

Bij Easybaby zijn we dol op baby's én op voetbal. We zijn met name fan van het Nederlands voetbalelftal. We hopen op (nieuw) Europees succes van het Nederlands elftal in Duitsland en daarom hebben wij de EK deals 2024 in het leven geroepen.

Hoe werkt het?

Scoort het Nederlands elftal? Dan scoor jij ook bij Easybaby. We kijken per wedstrijd hoeveel doelpunten het Nederlands elftal maakt (eigen doelpunten niet meegerekend uiteraard) en dat aantal bepaalt hoeveel korting je scoort op de geselecteerde producten.

 1. Scoort het Nederlands elftal 1 keer? Dan krijg je 5% korting.
 2. Scoort het Nederlands elftal 2 keer? Dan krijg je 10% korting.
 3. Scoort het Nederlands elftal 3 keer of vaker? Dan krijg je 15% korting.
 4. Wordt er onverhoopt niet gescoord? Dan houden we de korting aan van de laatste EK-wedstrijd waarin er wél gescoord is.

De korting geldt vanaf de dag ná de gespeelde wedstrijd t/m de wedstrijddag van de volgende wedstrijd. Dus de korting verandert op het moment dat er in de volgende wedstrijd vaker (of minder vaak) gescoord wordt!

Bijvoorbeeld: het Nederlands elftal heeft 2x gescoord tegen Polen. Er geldt dan een korting van 10% (op geselecteerde producten) tot en met vrijdag 21 juni. Op vrijdagavond 21 juni speelt het Nederlands elftal tegen Frankrijk. Uiteraard hopen we op veel doelpunten; het aantal gescoorde doelpunten bepaalt de korting die we geven vanaf zaterdag 22 juni tot de volgende wedstrijddag van het Nederlands elftal.

We geven deze kortingen zolang het Nederlands elftal actief is op het EK 2024 in Duitsland. Uiteraard hopen we op een finaleplek en misschien wel winst van het Nederlands elftal. Hoe succesvoller het EK, hoe langer jij kunt profiteren van mooie kortingen bij Easybaby.

Update: 11-7-2024

Helaas is de halve finale tegen Engeland verloren gegaan. Desondanks zijn en blijven we trots op het Nederlands elftal. Daarom - en ondanks dat we helaas maar 1x gescoord hebben in de halve finale - hanteren we t/m zondag 14 juli 2024 een korting van 10% op geselecteerde producten!

De actievoorwaarden op een rijtje

 • De EK-deals zijn geldig vanaf dinsdag 18 juni 2024 12.00 uur t/m 4 dagen na de laatste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK Voetbal (voor mannen) 2024 in Duitsland.
 • 1x scoren = 5% korting, 2x scoren = 10% korting, 3x of meer scoren = 15% korting
 • De korting is alleen geldig op geselecteerde producten.
 • Korting gaat in op de dag ná de laatste wedstrijddag van het Nederlands elftal en is geldig tot en met de volgende wedstrijddag van het Nederlands elftal.
 • Wijzigingen in prijs en beschikbaarheid voorbehouden.
 • Zolang de voorraad strekt. Op = op.
 • Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en gelden niet op reeds gedane aankopen.
 • Easybaby kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke druk- of zetfouten.

Heb je vragen over deze actievoorwaarden? Stuur dan een e-mail naar [email protected], wij helpen je graag verder!