Voeding

Wij selecteerden de handigste producten om het voeden of voeren van je kindje zo gemakkelijk mogelijk te maken.

€202,95 207.95
€64,95 82.95
€79,00 85.5
€25,95
€124,95 154.95
€9,95 14.5
€46,75
€16,95 19.75

Voedingsproducten voor je baby

Grote kans dat je Easybaby vooral kent vanwege onze Easybaby Milk Maker, maar wist je dat we ook nog veel andere producten hebben? Bijvoorbeeld de Easybaby Steam Blender om zelf verse, gezonde hapjes te maken voor je kindje. Of wanneer je borstvoeding geeft, kun je kiezen voor de Easybaby Breast Pump.

Flesvoeding apparaten

We noemden hem net al even: de Easybaby Milk Maker. Dit apparaat heeft inmiddels tienduizenden mensen in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en zelfs Italië geholpen bij het makkelijk en snel klaarmaken van een flesje voor hun baby. Op dit moment is de Easybaby Milk Maker het enige flesvoeding apparaat wat we in ons assortiment hebben, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve producten die het maken van een flesje vergemakkelijken voor jou als ouder.

Babyhapjes maken

Ook de Easybaby Steam Blender is inmiddels redelijk bekend in Nederland. Wil je liever niet de potjes uit de supermarkt gebruiken? Dan is de Steam Blender een zeer geschikt alternatief! Met 1 druk op de knop gaat de Steam Blender volautomatisch een hapje maken: eerst worden de ingrediënten gestoomd en daarna zorgt de blender ervoor dat het glad hapje wordt.

Draadloze, handsfree borstkolven

Er zijn natuurlijk ook genoeg moeders die borstvoeding geven en - om wat voor reden dan ook - af en toe moeten kolven. De Easybaby Breast Pump is dan het juiste product! Handsfree, draadloos en makkelijk in gebruik. Ook hebben we een aantal mooie accessoires voor bij de Breast Pump, zoals de Easybaby Kolftas, een handige voedingsbeha en herbruikbare bewaarzakjes voor moedermelk.

Babyservies, flessenborstels en voedingskussens

Heb je een hapje gemaakt in de Easybaby Steam Blender? Dan hebben wij ook babyservies waarmee je je hapje kunt uitserveren, zoals siliconen lepels, knijplepel flessen of de B-fruit feeder. Ook hebben we antislipbakjes, antislipbordjes en voedingskussens. Heb je juist een fles gegeven? Deze kun je makkelijk weer schoon maken met onze elektrische flessenreiniger. Zo hebben we voor ieder wat wils!

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op via [email protected] of stuur ons een berichtje via Whatsapp. Laat ons vooral weten waar je naar op zoek bent en we helpen je graag bij het vinden van het juiste product!