Voedingsaccessoires: onmisbaar voor elke baby! - Easybaby

Wij selecteerden de handigste producten om het voeden of voeren van je kindje zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Met de Easybaby Milk Maker maak jij met één druk op de knop je flesvoeding. Je kunt 'm zelfs bedienen vanaf je smartphone. Ideaal, vooral voor die nachtfles. Nooit meer geknoei of gedoe – in 8 seconden de perfecte fles.

Lees meer

Met de Easybaby Steam Blender maak jij met één druk op de knop een verse warme groentehap of fruithapje. Doe de verse groenten erin en de Steam Blender doet de rest: stomen en blenden. Of gebruik alleen de blendfunctie voor een vers fruithapje.

Lees meer

Met dit voedingskussen is je baby voeden super comfortabel. Door de verschillende lagen is het voedingskussen in hoogte verstelbaar. Ideaal voor zowel fles- als borstvoeding. Voorkomt rug- en nekklachten. In het bijzonder geschikt voor baby's met reflux.

Lees meer

Het antislip bakje van Easybaby zuigt zich vast aan de tafel of aan het blad van de kinderstoel. Ideaal voor je baby om zelf te ontdekken en te leren eten.

Lees meer

Nooit meer knoeien met fruit- of groentenhapjes? Met deze ideale knijplepelfles is het geven van hapjes aan je baby of peuter super makkelijk.

Lees meer

Met dit voedingskussen is borstvoeding geven super comfortabel. Makkelijk voor thuis en onderweg. Schuif het kussen om je arm en voeden maar.

Lees meer

Het antislip bordje van Easybaby zuigt zich gemakkelijk vast aan de tafel of aan het blad van de kinderstoel. Ideaal voor je baby om zelf te ontdekken en te leren eten.

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »