Betere nachtrust voor jou en je baby! - Easybaby

De beste producten om je kindje te helpen zelfstandig in slaap te vallen. Want nachtrust voor je baby betekent nachtrust voor jou!

Met de Slaapknuffel van Easybaby slaapt jouw kindje als nooit tevoren. Deze super schattige knuffels zijn life savers! De rustgevende geluiden en lichtjes laten je baby heerlijk slapen. En zodra je kindje huilt gaat de Slaapknuffel automatisch aan, dankzi

Lees meer

De Rockit Baby Rocker is een must-have accessoire voor de kinderwagen. Eén druk op de knop en de Rockit wiegt jouw kinderwagen voor je!

Lees meer

Heeft jouw baby last van krampjes? Gebruik dan deze Easybaby antikrampjesband. Heerlijke zachte stof, makkelijk en stevig te bevestigen om de buik van je baby. Met vlaszaadvulling of een hotpack en een klein zakje met lavendelgeur voor extra ontspanning b

Lees meer

Heeft jouw baby moeite met (in)slapen? Of vind je het fijn als je baby makkelijker in slaap valt of langer doorslaapt? Deze Slaaptrainer helpt je! Zet of hang 'm in de buurt van je baby en de geluiden van de Slaaptrainer brengen je baby tot volledige ont

Lees meer

Dit nestje is een uniek ontwerp, het is een universeel ergonomisch steunkussen met afneembare voetenzak.

Lees meer

ZED is een 3-in-1-slaapastronaut die je kindje het rustgevende gevoel van een autoritje geeft maar dan in zijn of haar eigen bedje.

Lees meer

Deze co-slaper van de nieuwe generatie zorgt ervoor dat je baby in alle veiligheid in het bed van papa en mama kan slapen, maar ook voor ideaal voor onderweg.

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »